Gemeenschap

4e uitdaging met Trevijano

¡¡¡¡De 4e uitdaging van Speed ​​Spoon is aangebroken !!!!!!!

Van 30 april tot 17 mei

Als een gekke vrouw was ik blij toen ik contact opnam Trevijano -een Navarra-bedrijf- en leg ze uit wat de SpeedCuchara-uitdagingen waren, ze vonden het een goed idee en zeiden dat ze graag zouden meedoen.

Ik gebruik een aantal van hun producten, vooral de salade (er is geen vergelijking met de bevroren, hoewel er niets is zoals die thuis) en de DHongos-risotto, maar ik wilde dat jullie het allemaal kregen, dus:

"Trevijano"Hij is vriendelijk genoeg om elk van de 3 winnaars van deze 4e uitdaging met een partij producten te belonen.

In de kavels verschijnen alle gedehydrateerde producten die ze te koop hebben en die u op de foto's kunt zien:

reclame
 • Risotto DAlgas
 • Risotto DHongos
 • Russische salade
 • Boeren Soep
 • Juliana Soep
 • Juliana Zeesoep ...

en ik weet niet hoe ik ze naar u zal sturen omdat de kavels erg groot zijn: D

Verschillende dingen om deze producten te overwegen. als ze zijn uitgedroogd, ze zijn perfect bewaard geblevenZe hebben geen koelkast nodig, noch hebben ze conserveermiddelen, je moet het gewoon doen bewaar ze op droge plaatsen en uit de buurt van licht, ook eenmaal geopend kunnen ze weer worden opgeslagen, gebeurt er niets.

Ze zijn 100% natuurlijk en geschikt voor coeliakie en ze hebben een hoog vezelgehalte omdat bijna alle producten groenten zijn.

Weet je dat 100 gram gedroogde groenten overeenkomt met 1 kilo vers? Ik doe het niet: D


Alle containers bevatten een voedingsverkeerslicht, zodat we de hoeveelheden calorieën, suikers, vetten, zout en vezels kennen, hoewel je al weet dat de groente zo gezond is als we kunnen eten en minder vet.
Ahhh !!! en degenen die het geluk hebben om de kavels te nemen, die weten dat ze al groenten hebben om al hun stoofschotels te verrijken voor een goed seizoen.

Hoe doe je mee?

 • Jullie kunnen allemaal deelnemen, zelfs de volgers die de Thermomix niet hebben (we willen niet dat iemand zin heeft om mee te doen, wat we willen genieten in de keuken). U hoeft alleen het recept te bereiden dat we vandaag voorstellen, maak een foto en stuur deze naar ons op a:

[email protected]

 • Vergeet niet ons te vertellen wie je bent, zet op de "bedrijf"Van het bericht: 4e uitdaging - met uw naam en achternaam.
 • En vergeet niet dat elke keer dat we uw e-mails ontvangen we sturen u een e-mail terug zodat u weet dat we uw foto's correct hebben ontvangen.
 • Deadlines voor het verzenden van foto's: vanaf vandaag30 april tot 17 mei. Die dag is de laatste dag waarop u uw foto kunt verzenden om deel te nemen. U hebt 18 dagen om het voor te bereiden: D

Basisregels:

 • de foto's moet van een zijn groot formaat (80o0) en ze mogen geen teksten of namen dragen om ze later te kunnen samenstellen en de teksten consistent zijn.
 • Emplatad naar wens zodat de foto ziet er erg mooi uit ; D

Wanneer weten we wie de winnaars zijn?

 • overal de week van 17 mei, zullen we u vertellen wie de 3 gelukkige mensen zijn geweest die een partij producten hebben genomen met dank aan TREVIJANO. De winnaars moeten ons uw gegevens sturen om de verzending van de producten te vergemakkelijken.

Nou, we gaan met het recept ... het is eenvoudig, dus ik hoop dat velen van jullie worden aangemoedigd, ik denk ook dat we de meerderheid van rijst lekker vinden ... dit is de MEI UITDAGING.
Veel geluk voor iedereen.

ingrediënten:
50 gr Parmezaanse kaas
200 gram uien
250gr boletus
350 gram kortkorrelige rijst
30 gram olijfolie van eerste persing
200 gr Classic Mahou-bier (gebruik glutenvrij bier als je coeliakie hebt. DAURA)
700 gram groentebouillon of heet water om niet te stoppen met koken (als je Trevijano Risotto gebruikt, heb je slechts 550 gram water nodig omdat het minder rijst is)
1 theelepel zout
10 gram boter in stukjes

voorbereiding:
1.- Rasp de kaas (vers uit de koelkast) tijdens 10 seconden in snelheid 5-10. reserve
2.- Hak de ui 3 seconden op snelheid 5.
3.- Voeg de olie, de helft van de champignons en het programma toe 8 minuten, 100º, snelheid 1. (als je Trevinano gebruikt, bak je eenvoudig de ui)
4.- Neem de rijst en het programma op 3 minuten, 100º, draai naar links en schep de snelheid. (Giet de volledige inhoud van de Trevijano Risotto)
5.- Giet het bier zonder een bekerprogramma 5 minuten, 100º, draai links en schep de snelheid.
6.- Voeg de zeer hete groentebouillon en het zout toe (als je trevijano gebruikt, zijn ze 500gr bouillon) en kook 12 minuten, 100º, draai links en lepel snelheid. Als er 5 minuten over zijn, voeg je de rest van de champignons door de mond.
7.- Doe de risotto in een kom, verdeel de boter, bestrooi met parmezaan en serveer.

Let op: Risotto DHongos van Trevijano heeft rijst, boletus, ui, wortel en courgette. Dus als u het recept wilt vereenvoudigen, kunt u dit doen door verschillende stappen over te slaan en ingrediënten te verwijderen die het al heeft.

Video: 1992 Avro De Uitdaging Wilma Renoveert in Roemenie 4e dag deel 3 (December 2019).